Кметът купи най-големия спонсорски пакет за Карин дом

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:22 / 21.11.2008
686
Най-големият обявен спонсорски пакет в лева, е откупил кметът на Варна Кирил Йорданов пред благотворителната вечер в полза на децата от Карин дом. Това съобщиха организаторите, които очакват гости, които с готовност ще помогнат на децата в неравностойно положение. Благотворителната вечер под председателството на Иван Станчов ще бъде на 26 ноември в Грандхотел "Варна", а кувертът е 140 лв. Всички, които проявяват интерес, могат да присъстват на събитието под патронажа на депутата от НДСВ Деница Димитрова. Благородната идея е събрала майстори в кулинарното изкуство от Варна - Пламен Петров, Ивайло Димитров, Велин Великов, Стоян Кирин, Иван Кирин, Йонко Дяков.

Предвижда се по време на вечерята да се проведат два търга за набиране на средства. Първият ще бъде за скулптори, а вторият ще бъде за майстор-готвач, който ще подготви подбрано меню за печелившите в домашна обстановка в избрана от тях вечер.

Източник: в. "Позвънете Новини"


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Нападения над хора и други животни: Тормоз и страх заради глутниц...
Какво ще бъде времето във Варна днес
БСП - Обединена левица регистрира листата си за вота във Варна
Варна отпразнува тържествено 116-та годишнина от обявяването на Н...
Йордан Цонев повежда листата на "ДПС-Ново начало" във Варна
Ядосани туристи пред "Аладжа манастир" заради "вход свободен"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).