Кметът на Варна се срещна с "Непобедимите"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
14:36 / 22.08.2013
1046
Кметът на Варна Иван Портних се срещна с част от актьорите, ангажирани в холивудската суперпродукция "Непобедимите" 3, след като получи лична покана от Ави Лернер, продуцент и собственик на "Ню имидж".

Лернер показа на госта си снимачната площадка, базирана на пристанището в морската столица, и разказа подробности по работата на "Непобедимите" 3. Той напомни, че в масовите сцени са ангажирани 1200 души от региона.


По-късно Иван Портних заедно със Силвестър Сталоун изгледа част от заснетите кадри в палатка, превърната в импровизирана монтажна. Джейсън Стейтъм, Долф Лундгрен и Уесли Снайпс пък му разказаха подробности от екшън сцените, в които участват.

"Бяхме посрещнати много любезно от екипа, актьорите бяха приветливи, споделиха отличните си впечатления от града. Много бяха заинтригувани от репликите на най-старото обработено златно съкровище в света, открито край Варна, които им подарихме", разказа Иван Портних

"Непобедимите" 3 се очаква да излезе на голям екран следващия август. Режисьор на лентата ще е Патрик Хюз. В нея ще участват още Арнолд Шварценегер, Мики Рурк, Харисън Форд, Мила Йовович и шампионката по свободни бойни изкуства Ронда Роузи.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).