Кметът в оставка "избухна" срещу протестно гладуващ човек на Марешки

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
10:47 / 08.03.2013
2083
Кметът в оставка Кирил Йорданов изпрати писмо до Агенцията за държавна финансова инспекция, Сметната палата, Националната агенция за приходите, Прокуратурата и копие за Президента. Ето и пълния текст:

По повод протестно гладуващата г-жа Цветелина Тънмазова - съветничка от групата на Веселин Марешки в общинския съвет на Варна:

Преди всичко, позволявам си да посъветвам г-жа Тънмазова, да не наврежда на себе си в името на чужда кауза! Разбира се, не мога да не задам логичния въпрос - къде е бил гласът й, нейният личен вот при гласуване в местния парламент, през двата мандата, в които тя е общински съветник, та сега реши да гладува протестно? Убеден съм, че една справка с протоколите от гласуванията в комисията "Собственост и стопанство" и по време на заседанията на целия Общински съвет, ще даде отговор на този въпрос, а ще осветли и днешните й мотиви и декларации.

Нека бъдат извършени всички проверки, за които г-жа Тънмазова настоява, това не ме безпокои. Нещо повече - своевременното им осъществяване ще бъде от значение за правилните изводи и за бъдещите решения на съответните органи и институции.

Очевидна става тенденцията хората да бъдат тласкани към саможертва. Не изключвам нови подобни случаи. В същото време вече се прояснява и кой се възползва от тях...
ДЛЪЖЕН СЪМ ДА ПРЕДУПРЕДЯ: ВСИЧКИ В ДЪРЖАВАТА НИ ТРЯБВА ДА СЕ СТРАХУВАМЕ ОТ ПО-НАТАТЪШНА ЕСКАЛАЦИЯ НА ПРОЦЕСА НА ЖЕРТВАНЕ НА ЧОВЕШКИ СЪДБИ И ЖИВОТИ В ИМЕТО НА ЧУЖДА КАУЗА! ДОБРЕ Е ХОРАТА, КОИТО АКТИВИРАХА И ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СТИМУЛИРАТ ТОЗИ ПРОЦЕС, ДА СЕ ПОЯВЯТ НА СЦЕНАТА И ДА ОТСТОЯВАТ САМИ СОБСТВЕНАТА СИ ПОЗИЦИЯ. ДА НЕ ГО ПРАВЯТ ЗА ЧУЖДА СМЕТКА!


Кирил ЙОРДАНОВ, Кмет на Варна в оставка

Виж коментарите (2)

Още по темата (56):
06.03.2014 Навършва се година от оставката на Кирил Йорданов
20.05.2013 Отново опитват да сменят временния кмет на Варна
30.03.2013 Варна осъмна с билборд срещу местни политици
27.03.2013 Прекратиха производствата по жалбите срещу оставката на Кирил Йорданов
27.03.2013 Местният парламент посочва заместника на Йорданов
26.03.2013 Появи се жалба срещу оставката на Кирил Йорданов
Още новини от Новини от Варна:
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...
Деца в нужда: Варненци организират акция за събиране на учебни по...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).