Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Кола помете количка с бебе
Автор: Екип Varna24.bg 11:32 / 10.06.2010Коментари (3)5580
© Varna24.bg
Лек автомобил блъсна количка с 8-месечно бебе в нея. Майката пресичала, бутайки детското возило на булеварда край стадион "Спартак", когато усетила, че кола помита момченцето й. "Пеленачето е добре, няма сериозни травми, но майката е много изплашена", съобщиха дежурните. Двама пешеходци се отърваха без контузии, само с леки охлузвания при катастрофи. Те са прегледани и освободени, заявиха лекари.

Денят се е оказал доста травмиращ и за 21-годишна курортистка от Обзор. Тя едва не почина от удавяне преди обяд. Девойката нагълтала от солената вода, плувайки пред хотела, в който отседнала. За късмет тя била забелязана от спасители. Момичето е извадено и откарано с линейка на Бяла. В Приселци автомобил на варненската "Бърза помощ" пресрещнал удавницата и тя била откарана в Шокова зала. Мъж от Девня получи прободна рана в седалищната област по време на ремонт. Той помагал на свой приятел да поправи техниката си, но паднал на острие и се раздрал.

Източник: в. "Народно дело"









Зареждане! Моля, изчакайте ...
Горд член на "Глас народен", начело със Светльо Хиподилски! Бивши комунисти няма! Б(*П, ГЕйРБ, ДуПеСе и Атака - в Батака! Време е за промяна!
на 11.06.2010 г.
0
 
 
"Пилоти-изпитатели" ХАХАХАХА много яко :) А иначе същите тия бабички все по-нагли стават бе. Абе тръгва да пресича пред тебе и въобще не си обръща главата, ама иначе ти настръхва косата, да не вземе да направи някой номер. Май почнаха да си мислят, че ние сме длъжни да ги пазим, дори и като не пресичат на пешеходна пътека. Ама някой път ще сляза и ще ги заблъскам, че ми се насъбира ииии...
http://www.facebook.com/l.php?u=http://www.facebook.com/group.php?gid=114065068617108
на 11.06.2010 г.
+1
 
 
Подкрепям те, друже.Вчера ,прибирайки се с колелото след работа,влязох в пресеччката с/у МОЛ Варна,която излиза на ПФОЕ МОЛ.Та до дискотека ....А фера ли беше забравих я от една пресечка зад един паркирал автомобил се случи следното. Аз карах почти със скороста на пешеходец,може би малко по-бързо,защото бях изкачил два баире и се здухах.Както лека-полека изкачвах наклона ,иззад един паркирал бус на пътя пред мен изскочи дива баба с бебешка количка пред себе си.Та ,първо виждам сянка,количка и бабе което без да погледне изскача плътно иззад буса ,директно на шосето пред мен.В количката имаше беб на не повече от 10-12 месеца,не видях точно,защото аз вече се опитвах да не скоча отгоре му.Извих навреме,щото карах бавно.Бабичката/на около 65,градски тип с боядисана коса о червило/ буташе количката значително по бързо от нормалното,дори за прав път.На всичкото отгоре се появи на сантиметри зад буса,който бе спрял на ъгъла на пресечката на две улици.Скапаната ВЕЩИЦА ВЪОБЩЕ НЕ И ПУКАШЕ И НЕ ГЛЕДАШЕ,ВСЕ ЕДНО БУТАШЕ КОЛИЧКАТА СЪС СМЕТ,А НЕ С БЕБЕ.Аз извих кормилото встрани на секундата и понеже бях на метър и нещо от буса,защото предполагах ,че подобно нещо може да се случи,успях да ги избегна.В най-лошият случай,щях да блъсна количката с бебето от ръцете на тъпата бабишкера и бебето би изпаднало от нея,ако не беше вързано с коланче.Аз не видях дали бе вързано,но съдейки по кретенската постъпка на бабата-едва ли.Не се уплаших,щото очаквах да се случи подобно нещо,но въпреки това се изненадах много от това,КОЛКО ПРОСТ НАРОД СЕ Е НАВЪДИЛ.Преди дни се чудих за какво е данданията ,около заповедта на ЦВ.ЦВ да се следят и санкционират ,майките нарушаващи правилата по светофари и кръстовища.Точно за този метод на пресичане ставаше дума,с количката ТАРАН.Бебетата на такива пачаври се превръщат в ПИЛОТИ ИЗПИТАТЕЛИ и не се знае ще оцелеят ли до края на разходката.Разбира се ПАЧАВРАТА СТАНИШЕВ ,ведннага реагира ,че ЦВ.ЦВ и правителството вместо да гони мутрите,подгонили майките.Според мен Станишев-пачаврата не е прав.Закона е нарушен,дори и когато е нарушен от майка,а факта ,че поставя живота на децата си в опасност при всяко пресичане,не е за подценяване.Станишев е безобразно прасе и се възползва от всичко за да се покаже загрижен,но си остава безобразно лайно.Правилно и необходимо е ,майките бутащи количките с децата си на разходка,да бъдат санкционирани щом застрашават живота на децата си.Виждали ли сте подобни кадри?Дори и на думи звучи убийственно гадно,а какво ли ще е да се види.Истината е ,че жени и мъже с бебета в количките ,не бива да се осланят на инстинктите и уменията на водачите пред тях,а да пазят и да са НАЩРЕК във всеки един момент,като не усложняват допълнително пресичането си -правейки го на забранени места или на червено.
Горд член на "Глас народен", начело със Светльо Хиподилски! Бивши комунисти няма! Б(*П, ГЕйРБ, ДуПеСе и Атака - в Батака! Време е за промяна!
на 11.06.2010 г.
0
 
 
А майката гледала ли е на какъв цвят пресича? Там е едно от многото (вече) кръстовища във Варна, където когато свети зелено за автомобилите, не винаги свети зелено за пешеходците! Внимавайте и на кръстовищата на мол Варна, Чаталджа, Цирковата площадка, Елпром, автогарата, Центъра (до пощата), Кооп. пазар, Полиграфията, ЖП гарата... Ох много станаха. Абе внимавайте навсякъде, където има бяла стрелка за ляв завой (затова ******** шопи имат задръствания, защото не познават такова животно) и зелена стрелка за десен завой на червено. И все повече ще стават кръстовища от този тип, за да се облекчи трафика. Отидете в Констанца да видите как е - почти никой не чака за десен завой (при нас е така единствено на Т-образното кръстовище до Катедралата).
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
България в еврозоната
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Природни стихии
Космическа надпревара
Хороскоп за деня
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: