Колоездачната обиколко на страната преминава през Варна, ще спират движението

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
07:00 / 15.09.2012
620
Участниците в заключителния етап от 62-та Международна колоездачна обиколка на България ще преминат през Варна днес, в интервала от време между 14.00 и 15.00 часа.

Състезателите ще влязат във Варна по бул. "Владислав Варненчик", до катедралата ще завият по бул. "Мария Луиза" и по него ще се придвижат до кръстовището на Червения площад. От там колоната със спортистите ще завие надясно и ще продължи по бул. "Цар Освободител" до Икономическия университет, откъдето колоездачите ще продължат по бул. "Княз Борис Първи" в посока към курортния комплекс "Златни пясъци".

За да се обезпечи безпроблемното провеждане на състезанието, трасето, по което ще преминат колоездачите, ще бъде затворено за движение на МПС в събота от 14.00 до 15.00 часа. Гражданите на Варна трябва да са информирани, че временната организация на движението, която ще продължи около 1 час, ще забави обслужването на всички автобусни линии от градския транспорт, маршрутът на които съвпада или пресича този на колоездачите. В посочения интервал от време тролейбусна линия № 82 ще се обслужва до спирка "Нептун", а тролейбусните линии с номера 83 и 88 няма да се обслужват.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Историята на двореца в Балчик - любимото място на кралица Мария Е...
С три вида наркотици хванаха 39-годишен мъж да шофира из улиците ...
Проливни дъждове заливат Варна след броени часове
Фестивалът "Рицари в музея" във Варна приключва днес
Няколко сгради във Варна ще светнат в зелено на Европейския ден н...
Кметът на Варна: Знам, че това ще създаде известно неудобство и н...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).