Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Конференция за млади предприемачи стартира във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 08:10 / 29.05.2010Коментари (0)840
© Varna24.bg
Форумът StartUP@Varna e събитие, което ще събере на едно място успешни предприемачи със студенти и млади хора, които искат да стартират, или вече са стартирали собствени проекти. Целта на мероприятието, провеждащо се за трети пореден път в България, за първи път във Варна след София и Пловдив, е да пробуди предприемаческия дух у младите хора в морската столица и региона, и да им покаже, че могат да превърнат мечтите си в печеливш бизнес.

Датите на събитието са избрани специално с оглед на провеждането на форума в рамките на Европейската седмица по предприемачество. Цел на събитието е младите предприемачи да се уверят от хора от практиката, че в България може да се прави успешен бизнес и че страната и икономиката ни разчита на младите специалисти.

Форумът ще бъде открит официално днес от 10 часа от Милена Илиева, водеща на предаването „Денят е прекрасен", която традиционно подкрепя форума.

В рамките на два дена предприемачи с опит в бизнеса ще споделят своя безценен успешен и неуспешен личен опит под формата на интерактивни дискусии, лекции и непринудени разговори по време на кафе-паузите. Програмата ще обхване темите за основните етапи на създаване и развитие на бизнес, през които младите предприемачи трябва да преминат, и ключевите въпроси, на които трябва да намират решения ежедневно, за да развиват своя бизнес успешено през годините.

Младите хора запалени от идеята, че създаването и развитието на един успешен бизнес е възможно и е по силите им, ще имат възможността да споделят своите планове с опитните си колеги.

Както може да се предположи, най-ценното, което младите ентусиасти ще могат да извлекат за себе си от това мероприятие, е неформалната комуникация с едни от най-активните предприемачи във Варна, и черпенето на практически опит и знания от тях. В списъка на лекторите са Красимир Узунов (Интерсервиз Узунови), Златко Краев (Краев Експрес), Димитър Божанов (Mass Media Publishing LTD), Милена Илиева (Merci Merci), Art Van Rijn (Avant Projects, Холандия), Владимир Бобев (ИАНМСП), Бисер Варчев (Варчев Финанс), Иво Бонев (Лагард ООД) и други. Форумът ще бъде открит от основателя на движението StartUp Валентин Алексиев.

StartUP@Varna ще бъде и мястото, където стартиращите бизнесмени ще могат да открият нови приятели, съмишленици и делови партньори. Организаторите ще насърчават сътрудничество помежду им чрез интерактивния модул elevator pitch (презентация на проект в рамките на 3 мин. и 4 слайда), тематични дискусии по горещи теми, неформални разговори.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Световна черна хроника
Отбелязване на Деня на Независимостта
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Природни стихии
Борба за влияние в Близкия Изток
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: