Конкурс "През девет локви в десета" в двора на Природонаучния музей

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:10 / 21.05.2013
833
Конкурс "През девет локви в десета" организират от Детски клуб "Игралница-занималница" с партньорството на Природонаучен музей - Варна. Заповядайте на 23 май 2013 г. (четвъртък) в двора на Природонаучен музей в Морската градина. Началото на конкурса е в 17:00 ч. Могат да участват индивидуални изпълнители и групи в четири отделни категории - танц, песен, театрално изпълнение / етюд, скеч, стих / и рисунка.

В наградния фонд са осигурени безплатни билети за посещение на Природонаучния музей и Терариума, както и поощрителни награди, и други изненади. Общо 12 са талоните - по три за призовите места във всяка категория - които дават възможност за два дни, три дни или цяла седмица приключения в лятната програма на "Игралница - занималница". Така носителите на 1,2 и 3-то място ще могат сами да изберат своето безплатно приключение в рамките на "Индиански ден", "Търсене на съкровищата на музея", "Туристическо фотосафари", "Магически ден" или "Книголандия", "Рицарски турнир", "Морски приключения", "Чудният свят на стъклото".


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).