Кошмар във Варна: Маскирани мъже нахлуха и заплашиха продавачка с пистолети

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:17 / 02.07.2024
2427
Въоръжен грабеж в магазин за хранителни стоки във Варна в събота вечерта. Двама маскирани мъже нахлули и заплашили продавачката с пистолети. Те си тръгнали с касата с дневния оборот, в която имало около 1600 лева.

"Двамата мъже нахлуват на 29 юни вечерта. Около 22:30 часа. Те избутват продавачката и искат касата. Момичето няма как да натусне СОТ бутона, тъй като е далече от него. Продавачката е с доста голям уплах". Това разказа пред NOVA собственикът на магазина Миглена Борисова. 

На запис от охранителните камери се вижда как преди крадците в магазина влиза жена. "Тя е клиент, но е водила със себе си кучета. Затова е стояла пред магазина. Когато мъжете дошли, са я накарали да влезе, но кучетата са я дърпали навън. Жената не е искала да влезе, държала е вратата, но един от крадците я е принудил", заяви Борисова. 

По думите ѝ в района наскоро е имало подобни нападения.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Варненец преживя среднощен кошмар на гарата в Карнобат
Ръст на стомашно-чревните заболявания по морето
ДПС - Варна застана зад Ахмед Доган
Промяна за една болница във Варна
НОИ алармира за редица измами във Варна, вижте схемата
Червен код за пожари за Добричка област, оранжев за Варна!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).