Лукс: Броят по 100 хиляди за сватба във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
12:13
507
Забелязва се бум на луксозните сватби във Варна. Бюджетите на тържествата започват от 20 000 и надхвърлят 100 000 лева. Това каза Павлин Косев, председател на варненския клон на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация за БНР. Друга задържаща се тенденция са смесените бракове, каза още той.

Сватбата е един красив момент в живота на хората и те искат да се насладят на хубави преживявания, каза Косев. Той изтъкна, че церемониите вече започват от по-рано през деня с изнесени ритуали, а програмите продължават до късно вечерта. В тях са включени различни атрактивни и зрелищни спектакли, като например огнено шоу, пускане на гълъби и др., обясни Косев. Младоженците вече разчитат на големи агенции за организацията, а за да бъде постигната желаната атмосфера, напълно преобразяват дори избрания ресторант с подходяща тематична декорация, сподели наблюденията си той.

Ключов елемент в сватбеното тържество остава незабравимата гледка, подчерта Косев. Младите семейства отделят и повече средства за видеозаснемане с няколко оператори.

Косев издаде, че предстои във Варна врати да отвори сватбен ресторант.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Скъп айфон донесе глоба на млад варненец
10 години зад решетките за украинец, убил свой колега край Варна
Наградиха заслужили варненци
Три варненски университета откриха официално академичната си годи...
50 бебета са родени през 2024 година във Варна с помощта на общин...
Часове до старта на голям ВиК проект, който ще затваря поетапно в...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).