Любими на поколения песни ще зарадват варненци в Летния театър

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:15 / 13.06.2024
1274
Мюзикълът по песни на Стефан Диомов - "Здравей! Как си, приятелю?"q тръгва на морско турне и ще бъде представен в Летния театър във Варна на 23 юни.

Единственият оригинален български мюзикъл, написан по любими и популярни песни на живата музикална легенда Стефан Диомов и либрето на Юрий Дачев, ще се представи за първи път в морската столица.

"Привечер. Късна пролет, Крайморска градина. Пълна с шумове, смях и шепот… Историите на приятелите от срещата на випуска се сблъскват като вълни в брега с младостта и събуждат вдъхновението…“. Така започва своя режисьорски разказ Камен Воденичаров.

С любов към вечните песни на маестро Диомов диригентската палка грабва Георги Милтиядов. Към морската приказка се присъединяват Николина Костова-Богданова – сценография и костюми, Йоанна Стоянова – хореограф и асистент-режисьор, Севар Иванов – асистент- режисьор и Пеньо Пирозов – координатор на проекта. А идеята за мюзикъла е на Еделина Кънева.

С участието на солисти, хор, балет и оркестър на Националния музикален театър.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
ГДБОП разби печатница за фалшиви банкноти край Провадия, има задъ...
Ексклузивно във Varna24.bg: Детска свада на плажа, отведе трима в...
Проблем: Ръст на случаите на морбили във Варна
За поредна година: Хиляди българи посрещнаха Джулай морнинг
Дълго чаканото разхлаждане идва през новата седмица
Само 22% от офис площите са разположени в центъра на Варна – вижт...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).