Любимо събитие на Варна отбелязва юбилей с много звезди

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:52 / 23.08.2024
1282
"Най-дългата вечеря на плажа“ отново ще събере варненци под открито небе на Аспаруховия плаж. Събитието отбелязва своята 10-а годишнина и ще се проведе тази събота, 24 август, от 19:30 ч. По традиция участниците във вечерята сами осигуряват храната си и носят удобна постелка или столчета с маса за сядане на пясъка.

Вечерята на брега на морето ще бъде в компанията на Орлин Горанов. Музикалната програма ще допълнят Долорес естрада, Поли Николова, Балет "Рикардо“, Марков шоу "Палячи“, Балетна школа за принцеси, Ансамбъл "Контраст“, Арна балет. Водещ на програмата ще бъде Емо Христов.

Идеята за "Най-дългата вечеря на плажа“ се ражда преди 10 години в една от социалните мрежи и се провежда в навечерието на 6 септември – Съединението на Източна Румелия с Княжество България. Влиза в събитийния календар на Община Варна като едно от най-очакваните събития през лятото.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...
Деца в нужда: Варненци организират акция за събиране на учебни по...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).