Магазините във Варна отчетоха липса на клиенти

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:55 / 03.01.2014
623
Липса на клиенти отчитат повечето от магазините във Варна в началото на новата 2014 година, показа репортерска проверка. По данни на собственици, пазаруващи почти няма. Хората предимно закупуват най-необходимото от гледна точка на хранителни продукти. Доста от магазините за дрехи и козметика дори не работят.

Според продавачите засилване се очаква около 6 и 7 януари, когато се празнуват Йордановден или Богоявление и Ивановден. Някои от търговците са на мнение, че повечето от хората са закупили подаръци за именните дни още около голямото пазаруване по Нова година. Засилване на продажбите очакват по традиция цветарските магазини и тези за сувенири. За да привлекат клиенти много от търговските вериги са обявили намаления от 20 до 70%. Заведенията във Варна също са полупразни. На по-голям посетителски интерес се радват кафенетата и сладкарниците, както и веригите за бързо хранене.

Източник: Радио "Фокус"

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).