Магия ли е направена на този знак, питат се във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:41 / 11.09.2024
1348
Най-вероятно магия е направена на този пътен знак! Този, макар и реторичен въпрос, задават варненци. По селата има още от соца, които не са избледнели. Този явно е от памтивека, смеят се хората.

Проблемите с пътните знаци във Варна се превръщат в рецидив. Това е много опасно, коментират варненци. Опасно е и на фона на катастрофите в и край града, защото буди въпроса, чия ще е вината за евентуален инцидент при такъв невидим за водачите знак.

Нееднократно от Varna24.bg сме повдигали темата за нередности – за липсващите знаци, за замърсени с лепенки, за повредени.

Тези дни заместник-кмета по сигурността Илия Коев съобщи, че във връзка с началото на новата учебна година, на кметствата е разпоредено да направят обход на районите около училищата и да установят има ли нередности – несветещи лампи, липсващи знаци и пътна маркировка, както и опасни дървета в дворовете. При установени подобни случаи, е разпоредено веднага да се информира Община Варна, за да се вземат необходимите мерки, обясни Коев. Той допълни, че вече се извършва опресняване на пешеходните пътеки. Имаме уверението и на ОД на МВР – Варна, че районите около училищата ще бъдат обезпечени със служители на реда не само за първия учебен ден, а ще се правят и регулярни обходи. Целта е да се гарантира сигурността на нашите деца, подчерта Коев.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...
Деца в нужда: Варненци организират акция за събиране на учебни по...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).