Майстори на китайското бойно изкуство с уникален спектакъл във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:46 / 22.05.2017
2431
Артистичен кунг фу спектакъл "НЕБЕ, ЗЕМЯ, ДАО" ще се проведе във ФКЦ на 3 юни от 18,30 ч. Това е уникален спектакъл, в който ще участват близо 50 майстори на китайското бойно изкуство.

Спектакълът представлява нов поглед към традиционните китайски бойни изкуства, представени по атрактивен и съвременен начин. Зрителите ще могат да се насладят на впечатляваща шоу демонстрация на бойни форми и двубои, изпълнявани с истински кунг фу оръжия. Участниците в представлението са възпитаници на Майстор Шън Фей, от клубовете: "Sheng shi Taiji Bagua" - Варна, Ба Гуа Джан клуб "Белият лотос" - София, клуб "Китайски бойни изкуства" - Враца, както и младите възпитаници на Ушу клуб "Шън Лун" - Варна.

Майстор Шън Фей е пето поколение майстор в линията Лян шъ Ба Гуа Джан и приемственик на линията Дзян шъ Тай Дзи Цюен. На 13 години започва да се обучава във външните бойни стилове Шао Лин Цюен и Ба Дзи Цюен, а след 26 годишна възраст започва да тренира при най-добрите вътрешни майстори в Китай вътрешните бойни стилове Ба Гуа Джан, Тай Дзи Цюен и Син И Цюен. Печелил е няколкократно първи награди от демонстрации по бойни изкуства в Китай, организатор е на първия турнир по смесени свободни боеве във Варна и на няколко спортно-артистични спектакъла. В България, майстор Шън Фей основава няколко клуба по вътрешни бойни изкуства и създава свой автентичен почерк "Шън шъ Тайдзи Багуа".

Вътрешните бойни изкуства развиват мекота и естественост на движенията, не наблягат на агресията, а на умиротворението, не използват силата на мускулите, а на енергията "Ней Гун", развиват дълбока вътрешна релаксация и осигуряват правилно движение на енергията Ци по цялото тяло.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Вижте какво време ни очаква утре във Варна
Държавата осигури 30 милиона за изграждането на стадион "Варна"
Кметът на Варна: Дружеството "Градски транспорт" е на прага на фа...
Варненска таксиметрова компания трансформира индустрията и задава...
Десетки сигнали свързани с купуване на гласове във Варна само за ...
От утре: Ремонт на пътя между кв. "Аспарухово" и кв. "Галата", за...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).