Майстори от цялата страна идват във Варна за летния арт фестивал "Сръчко"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:19 / 23.07.2024
1317
Майстори на уникати от цялата страна идват във Варна за поредния арт фестивал "Сръчко“. 8-ото му издание ще се проведе от 2-ри до 18-и август в Морската градина – в алеята между комплекс "Морско казино“ и сцена "Раковина“, съобщиха организаторите.

В тазгодишното издание на “Сръчко" участие ще вземат занаятчии, грънчари, кожари, текстилни производители, художници и още много. От рисувано стъкло и шити играчки до бижута и дърворезба - фестът предлага за всеки по нещо.

Освен ръчно правените красоти, гостите на “Сръчко" ще могат да избират от широка гама био продукти, като мед, етерични масла, билки и дори вино.

Спазвайки традицията си за живи демонстрации на различни занаяти и този път организаторите са подготвили множество изненади за своите посетители. Освен целодневния безплатен детски кът, малчуганите ще могат да вземат участие и в множеството безплатни занаятчийски работилнички и отворени уроци.

Когато човек дойде при нас – освен да се позабавлява, да научи нещо за определен занаят, да обмени знания с други занаятчии и евентуално да си купи нещо. Целта на фестивала е да събира и сплотява семейства с деца, като им помага да се учат и забавляват заедно. Откъснете се от скучното ежедневие и елате да се забавляваме на летния арт фестивал “Сръчко", споделят организаторите.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Историята на двореца в Балчик - любимото място на кралица Мария Е...
С три вида наркотици хванаха 39-годишен мъж да шофира из улиците ...
Проливни дъждове заливат Варна след броени часове
Фестивалът "Рицари в музея" във Варна приключва днес
Няколко сгради във Варна ще светнат в зелено на Европейския ден н...
Кметът на Варна: Знам, че това ще създаде известно неудобство и н...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).