Марешки се подлага на детектор на лъжата, варненци ще му задават въпроси

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:24 / 03.03.2013
2351
Партията на варненския бизнесмен Веселин Марешки "Либерален алианс" най-вероятно ще участва сама на предстоящите парламентарни изборни, а не в коалиция с "Ред, законност, справедливост". Това заяви самият аптекарки бос, който в края на неделния протест се появи пред сградата на общината в морски град и в влезе в спор с част от присъстващите. Марешки обяви също, че ще се подложи публично на детектор на лъжата в понеделник, предаде Дарик.

"Аз съм човек индивидуалист. Към днешна дата не е развалено споразумението с Яне Янев, но най-вероятно ще се явим сами на изборите. Никой не може да ме пристиска. Ще видите дали съм в коалиция с Янев", обясни Марешки. Той призова кметът на Варна Кирил Йорданов и всички общински съветници да си подадат оставките. Тримата представители на "Либерален алианс" в местния парламент още утре щели да депозират молбите си за напускане, а останалите след тях в листата щели писмено да се откажат от мандат.

"Правим нови избори, аз ще се явя с чисто сърце и никой няма да купува нищо. Обещавам пред цяла България, че няма да дам един лев за купуване на гласове. Това не е агитация, нека всеки да си избере за кого да гласува. Аз съм единственият, който може да излезе свободно тук", каза още Марешки. По повод освиркванията и скандиранията по негов адрес той добави, че те идват от хора на Кирил Йорданов, Янко Станев и Борислав Гуцанов.

Веселин Марешки ще се подложи публично на детектор на лъжата, като всеки варненец ще може да му зададе въпрос. Това ще стане в понеделник в 11 часа пред медицинския му център в квартал "Младост".

След като обградилите го пред сградата на общината хора започнаха да скандират "Марешки вън", бизнесменът си тръгна, съпровождан от група от около 50 души.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...
Деца в нужда: Варненци организират акция за събиране на учебни по...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).