Медици обсъждат модерни методи за инвитро във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:47 / 31.03.2011
679
Български и британски специалисти по инвитро ще обсъдят във Варна последните новости в областта на репродуктивната медицина. На форума ще бъдат представени набиращите популярност в световен мащаб щадящи женския организъм терапии за зачеване инвитро.

Симпозиумът ще се проведе от 18 часа в хотел "Димят" във Варна. Организатори са най-старата тъканна банка в Европа - Future healt и МЦ "Афродита", който е неин представител в България.

Future healt вече има свое представителство във Варна. Акредитираната от MHRA (Регулаторна агенция за лекарствени и здравни продукти) през 2004 г. банка работи на територията на над 40 държави. Тя е предпочетена и от кралското семейство на Йордания, което вече е използвало част от съхранена проба за лечение на член от семейството.

Банката има 22 офиса в различни точки на света и съхранени повече от 30 000 проби от 43 страни. Практика на банката е всяка проба да се разделя в няколко сета, които се съхраняват в различни камери, пълни с течен азот на фаза изпарение, което гарантира запазването им дори и при проблем с елзахранването. Банката вече е сертифицирала над 30 акушер-гинеколози във Варна за вземането на кръвни и тъканни проби от пъпната връв на новородени.

Източник: Дарик


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Стартира кръводарителска кампания във Варна
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).