Местните депутати отново заседават, решават за таксиметровите услуги

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:46 / 21.04.2011
613
След като отделиха почти цял ден на предложението 10 дка от Логопедичната градина да бъдат дадени на частен инвеститор, който ще изгради разширение на забавачката, местните депутати днес продължават работа. На днешното си заседание съветниците ще гласуват пределните цени на таксиметровите услуги на територията на общината. Предложението е максималната тарифа на километър да е 1,50 лева през деня и 2 лева през нощта.

Очаква се местните депутати да дадат съгласие за започване на преговори между Община Варна, ръководството на болница "Света Анна" и здравното министерство за изграждане на специализиран комплекс по спешна медицина на територията на здравното заведение. Комплексът ще бъде със съвременно технологично оборудване, съобразено със световните стандарти.

В първия ден след бурни дискусии общинските съветници казаха "не" на идеята 10 дка на Логопедичната градина в местността "Салтанат" да преминат в ръцете на частния инвеститор, който ще построи нова модерна сграда на детската градина. Местните депутати решиха и 20 лева да плащат шофьорите, чиито автомобили са закопчани със "скоби".

Източник: Дарик


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).