Местният парламент се събира за 35-и път, гласуват редица точки

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:55 / 22.06.2011
600
В 9 часа в зала "Пленарна" на общината започва 35-тото заседание на местния парламент. В дневния ред на общинарите е включено актуализиране на "Годишната програма за управление и разпореждане с имоти - общинска собственост за 2011 г.". Гласувани ще бъдат "Ред, условия и критерии за провеждане на конкурс по документи за избор на независими оценители за изготвяне на експертни оценки на имоти и вещи - общинска собственост".

В дневния ред е включено още предоставяне на актуални данни за движението на финансови средства по отделните пера на План-сметка дейност "Чистота", за всяко тримесечие, в срок до 15-то число на следващият месец.

Одобрение трябва да получи пазарната оценка по договора за учредяване на безвъзмездно право на строеж на православен храм "Св. Андрей Първозвани" в кв. "Чайка". Общинският съвет ще трябва да реши дали да бъдат отпуснати 5 000 лв. като дарение за изграждане на паметник на Капитан Петко войвода в Киев.

Ще бъдат разгледани Планове за улична регулация на курортните комплекси "Чайка" и "Сълзица", както и на селищните образувания "Планова" и "Зеленика". На гласуване ще бъде подложен План за регулация и застрояване на жилищна сграда в курорта "Св. Св. Константин и Елена".

Предстои да бъде гласувана Наредба за организация на движението на територията на Община Варна. Последна точка в дневния ред е даване думата на представители от Велоклуб "Устрем" за изказване. На предното общинско заседание велосипедистите не бяха допуснати до трибуната.

Източник: Дарик


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).