Мини пролетен бал спретнаха четири ДКЦ за Световния ден на здравето

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:43 / 08.04.2009
793
Мини пролетен бал спретнаха четири ДКЦ за Световния ден на здравето. Вечерта на 7 април в "Иванчов хан" край Варна се събраха над 200 служители от ДКЦ I "Света Клементина" с управител д-р Иван Иванов, ДКЦ II "Св. Иван Рилски" в Аспарухово с представител д-р Свилен Андонов, ДКЦ III във Владиславово с управител д-р Ивелина Василева и ДКЦ V "Св. Екатерина" с управител д-р Галина Павлова. Тържеството уважиха и д-р Янко Станев, зам.-председател на Общинския съвет във Варна, д-р Веселин Балкански, директор на районния център по здравеопазване, представители на здравната каса, колеги и гости.

Желанието на д-р Галина Павлова да организира пролетен бал на медиците почти се сбъдна в разширения състав на купона, обединил четири от общинските здравни заведения за доболнична помощ. За доброто настроение се погрижи управителят на модна агенция "Идея Прима" Димитър Увалиев, който бе подготвил близо двучасова програма. Имаше много веселие, шеги, томболи с награди от фирми спонсори, забавни състезания и всичко онова, което е нужно за добрия празник. Залата се оказа тясна да побере всички желаещи да участват във веселбата или да се изявят на дансинга. Музиката варираше от рок и латино до вечнозелените шлагери, въодушевяващи и млади, и по-зрели.

На четиримата организатори Увалиев връчи рецепта за криза, която даваше шеговити съвети как по-леко да се преживее трудното време и недостига на средства в здравеопазването.

След програмата на Агенция "Идея Прима" веселието продължи с прекрасното изпълнение на оркестъра в заведението, който подлуди присъстващите с разнообразна по стил музика. Д-р Янко Станев подхвана соловите изпълнения, като изпя известна поп фолк песен на Ивана, в която се говореше за богатството на приятелите, а не на парите. Бившата хористка и управител д-р Галина Павлова, която се оказа най-щурата купонджийка и не слезе от дансинга, продължи с песни отново на Ивана и на Тони Димитрова. Младото попълнение на ДКЦ I "Св. Клементина" взривиха дансинга с изпълнение на десетминутно сиртаки под акопманимента на оркестъра.

Всички се веселиха до зори в приятна обстановка с богата трапеза и качествени питиета. И поне тази нощ забравиха за апаратите за кръвно, спринцовките и иглите, рецептурните книжки и санкциите на здравната каса. И така заредени с много положителни емоции, на сутринта отново сложиха белите престилки и поеха по трудния, но обичан от тях път в името на здравето на хората в най-хуманната професия на медиците.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Нападения над хора и други животни: Тормоз и страх заради глутниц...
Какво ще бъде времето във Варна днес
БСП - Обединена левица регистрира листата си за вота във Варна
Варна отпразнува тържествено 116-та годишнина от обявяването на Н...
Йордан Цонев повежда листата на "ДПС-Ново начало" във Варна
Ядосани туристи пред "Аладжа манастир" заради "вход свободен"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).