Министър Трайков ще участва в асамблеята на НАТО

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:02 / 28.05.2011
1025
Министърът на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков ще участва в неделя, 29 май, в пролетната сесия на Парламентарната асамблея на НАТО, която се провежда в курортния комплекс "Златни пясъци".

Министър Трайков ще говори пред участниците в Комитета по наука и технологии за българската гледна точка за енергийната сигурност и приоритетите на правителството за осигуряването й. Диверсификацията на източниците на енергийни ресурси заема основно място сред тези приоритети.

Пролетната сесия на Парламентарната асамблея на НАТО, чиито домакин е българският парламент, се провежда във Варна от 27 до 30 май 2011 г. Сесията събира около 250 парламентаристи, представляващи 28-те страни-членки на НАТО от Северна Америка и Европа, делегати от страни-партньори и наблюдатели. Те ще обсъдят проблеми на международната сигурност, представляващи обща загриженост, както и докладите за приемане на Годишната сесия в Букурещ през октомври 2011 г.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).