Млад мъж се хвърли от 4-ия етаж на блок във "Владиславово"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:13 / 04.02.2013
2306
27-годишният Атанас Г.А. е в изкуствена кома в реанимацията на МБАЛ "Св. Анна" след убийствен скок от 4-ия етаж на бл.402 в ж.к. Владислав Варненчик във Варна. Той се хвърлил през прозореца, докато в жилището, обитавано от брат му и снаха му, нямало никого.

Двама очевидци имало на инцидента, станал около 13,30 ч. на 2 февруари. Мъж видял как тялото лети като торпила към земята. Жена пък съзряла вече падналия човек и позвънила на тел.112. Атанас бил по чорапи, забелязали свидетелите на инцидента. Линейка закарала пострадалия до болницата.

Там тежко раненият млад мъж бил прегледан от съдебен медик. Установено било, че той е счупен таз и ребра и черепно-мозъчна травма отляво. Направени са му операции, но състоянието му е изключително тежко, съобщава ДНЕС+.

Апартаментът на 4-ия етаж е бил заключен по време на трагедията. Намерен е и отворен прозорец, през който Атанас се е хвърлил. Категорично полицията е елиминирала версията за опит за убийство. В апартамента няма следи от борба.

В банята и в една от стаите са открити следи от кръв, както и по маншетите на ризата на мъжа. Според съдебния медик той е направил опит за самоубийство, но раните по двете му ръце са били повърхностни. Атанас не е бил нито наркозависим, нито е страдал от психично заболяване. За близките му е загадка защо е посегнал на живота си.

От 3 г. той няма постоянна работа, но е извършвал превозвачески услуги към пункт за изкупуване на метали, на който брат му е управител.

От Варненската районна прокуратура казаха, че ако състоянието на младия мъж се подобри, ще бъде разпитан. Засега причините за решението му да скочи от етажа остават неясни.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...
Деца в нужда: Варненци организират акция за събиране на учебни по...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).