Младеж се размина само с глоба от 3000 лв. за побой във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:09 / 14.11.2011
806
Районният съд във Варна наложи административно наказание - глоба в размер на 3000 лв. на 26-годишен младеж, причинил по хулигански подбуди и непредпазливост лека телесна повреда на друг гражданин.

По внесено от прокуратурата постановление, съдът освободи от наказателна отговорност 26-годишния Й. Йовчев и му наложи административната санкция. Инцидентът възникнал на 7 септември миналата година на малка улица в района на кооперативния пазар. Тогава Йовчев, при маневра за излизане с автомобила си от ограничена паркинг-зона край жилищна сграда, блокирал достъпа на служебен микробус до фирмен магазин в същата сграда. Между двамата водачи се разменили обидни реплики, след което 26-годишния младеж отишъл до микробуса, успял да отвори шофьорската врата и да нанесе няколко удара в гърдите и тила на водача. Роднини на подсъдимия и колеги на потърпевшия шофьор станали свидетели на спречкването. В резултат от ударите пострадалият мъж получил разкъсно-контузна рана с оток на главата и контузия на гръдния кош, обусловили временно разстройство на здравето, неопасно за живота.

26-годишният Йовчев е неосъждан и неосвобождаван от наказателна отговорност до момента. 15-дневен е срокът за обжалване на решението на Районния съд.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).