Младеж ще лежи в затвора за кражба от офис във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:23 / 13.05.2013
832
Мярка за неотклонение "задържане под стража" наложи Районен съд - Варна на 25-годишен младеж, обвиняем за извършена кражба от офис през празничните дни в началото на май т.г.

Спрямо 25-годишния Б.Д. е предявено обвинение, че в следобедните часове на 3 май т.год., чрез използване на техническо средство е проникнал през прозорец на офис помещение в района на зеленчуковата борса във Варна, като е отнел преносим компютър.

25-годишният Б.Д. е многократно осъждан за посегателства срещу собствеността, а настоящата кражба се явява извършена в условията на опасен рецидив. Предвидената в закона санкция за подобно деяние е лишаване от свобода за срок от 3 до 15 години.

Съдът намира, че от събраните към момента по делото доказателства - разпити на свидетели, протоколи за оглед на местопроизшествието, назначената експертиза и др., категорично може да се обоснове предположение за авторство на деянието. Налице е и реална опасност, ако Б.Д. остане на свобода - да извърши друго престъпление или да се укрие, с цел избягване на наказателната репресия.

Определението по наложената мярка за неотклонение подлежи на обжалване в 3-дневен срок. В случай на жалба, делото бе насрочено пред ВОС за 22 май т.год. от 13 ч.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).