Млади таланти от клуб "Приятели на Европа" се събират на сцена

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:18 / 25.02.2010
1096
„Живея в Европа, творя в България" събира за четвърти пореден път млади таланти от 11,00 ч. на 27 февруари /събота/ в концертната зала на градската художествена галерия „Борис Георгиев". Участие ще вземат певци и рецитатори от клуб „Приятели на Европа" в ЦДГ „Ян Бибиян", ОУ „Васил Априлов", СОУ „Гео Милев", СОУ „Св. Кл. Охридски", Четвърта езикова гимназия, чуждестранни студенти от Икономическия университет, актьорска школа МОНТФИЗ.

С личното съдействие на Едита Благоевова- почетен консул на Словения във Варна, ще се представи словашката хорова формация „Маргаритка". За концерта пристигат и ученици от секциите на клуба от СОУ „Васил Левски"- Девня, и читалище „Пробуда"- Старо Оряхово.

„Живея в Европа, творя в България" се откри на 28 ноември м. г. в НГИ „Добри Христов". Всеки месец до октомври 2010 г. ученици и студенти посвещават творческите си изяви на предстоящото отбелязване на двадесетгодишнината от учредяване на „Приятели на Европа".


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Ядосани туристи пред "Аладжа манастир" заради "вход свободен
Кметът на Варна: Предците са ни оставили голям урок - можем да ск...
Ето къде във Варна няма да има ток днес
Ето къде във Варна утре няма да има ток
Синоптиците казаха какво ще бъде времето по морето утре
Стартира кръводарителска кампания във Варна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).