Многоетажен паркинг – А2Г от Логистичен Парк Варна получи Акт 16

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:17 / 07.01.2009
799
Логистичен Парк Варна получи разрешение за ползване и въвеждане в експлоатация на Многоетажен паркинг А2Г. Сградата е пет етажна, с разгъната застроена площ от 10 000 кв. м. и е първата от този тип в град Варна и региона.

Строителството на Сграда А2Г започна в началото на 2008 г., съобразно одобрения инвестиционен проект. Строителните дейности по изграждането приключиха в края на миналата година.

Многоетажен паркинг А2Г е разположен върху площ от 1 877 кв. м. непосредствено до сграда А2, като предназначението му е да обслужва служителите и гостите на парка. Общият брой паркоместа възлиза на 340.

Автомобилното движение се осъществява чрез рампи с двупосочно движение и осигурена сигнализация.Паркингът осигурява достатъчно място за паркиране и маневриране на леки и товарни автомобили с височинен габарит до 2,70 м. Вертикалната комуникация в сградата е решена с две закрити стълбищни клетки и асансьор, който улеснява придвижването на посетителите. Сградата и околното пространство са достъпни за инвалиди и хора с физически увреждания.

На двете приземни полунива са разположени двата входа за автомобилите, а контролният достъп до тях е подсигурен от автоматични бариери и монтирани уредби за пропуск.

Разположен в Западна Промишлена Зона на морската столица, Логистичен Парк Варна е с обща застроена площ от над 120,000 кв.м., включващи висококачествени модерни складове, офиси и търговски площи. Всички сгради са професионално планирани и предлагат максимална гъвкавост и възможност за разширение. Освен стандартни пространства за складиране на средно - и бързо оборотни стоки, Логистичен Парк Варна ще осигури и възможности за наемане на специализирани площи, предлагащи контрол на температурата и cross-docking системи.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Нападения над хора и други животни: Тормоз и страх заради глутниц...
Какво ще бъде времето във Варна днес
БСП - Обединена левица регистрира листата си за вота във Варна
Варна отпразнува тържествено 116-та годишнина от обявяването на Н...
Йордан Цонев повежда листата на "ДПС-Ново начало" във Варна
Ядосани туристи пред "Аладжа манастир" заради "вход свободен"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).