Мъгла затруднява движението в града

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:19 / 18.01.2011
694
Гъста мъгла затруднява движението във Варна. В отделни райони на града видимостта е намалена до 30 метра, съобщиха от "Пътна полиция". Призовават се водачите да шофират с повишено внимание и съобразена с метеорологичните условия скорост. 

24 катастрофи са регистрирани на територията на Варна през последното денонощие. При един от инцидентите има пострадал гражданин. По данни на полицията няма опасност за живота му. При останалите катастрофи са нанесени материални щети по автомобилите. 

Няма промяна в организацията на движение в града. Пътните настилки са преобладаващо влажни. Трафикът в сутрешните часове е интензивен по основните булеварди. Натоварено е движението по "Цар Освободител", "Владислав Варненчик", "Хр. Смирненски" и "Сливница". Ремонтни дейности се извършват по булевард "Христо Смирненски" в участъка между бул. "Цар Освободител" и ул. "Тролейна". Движението е реорганизирано двупосочно в пътното платно посока към "Сливница" и в определени часове е затруднено. Натоварено е движението и по пътя Добрич - Варна.


Източник: Радио "Фокус"

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Стартира кръводарителска кампания във Варна
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).