Мъка тласна девойка от Аспаруховия мост

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:16 / 26.06.2008
995
17-годишната Емануела Асенова оцеля след скок от Аспаруховия мост. Момичето се метнало от перилата на моста вчера сутринта пред погледа на 13-годишната си братовчедка Северина. Двете момичета живеят на една и съща улица в ромската махала в Девня. Случайно минаваща жена ги видяла и веднага се обадила в полицията. През това време обаче каката успяла да се метне през перилата. Служители от ІV РПУ веднага се отзовали на сигнала и пристигнали на мястото. Те успели да хванат Северина, преди да последва примера на братовчедка си. След това те помогнали да бъде измъкната Емануела от вълните, веднага след скока й.

Екип на спешна помощ откарал 17-годишното момиче в шокова зала на МБАЛ "Св. Анна" с контузия на гръдния кош и гръбнака, със съмнения за счупени ребра и спукване на далака. Макар и с тежки поражения по цялото тяло, момичето оцеляло. Още сутринта девойката е настанена в Интензивното на здравното заведение с контузия на гръдния кош, стомаха и фрактура на десния крак.

"Причините за инцидента са в процес на изясняване. Работи се по няколко версии, като най-вероятната от тях е тежко преживяно любовно разочарование". Това заяви административният ръководител и говорител на Варненска районна прокуратура Цветанка Гетова, като допълни, че засега нямат данни за това двете момичета да са членували в секта. След като униформените са свалили Северина от перилата, тя е била отведена в IV РПУ, където разказала, че кака й искала да се самоубие заради семейни проблеми.

За Емануела се знае, че живее с баба си Валентина и не ходи на училище. Майката била на гурбет в Германия, Емануела страдала от раздялата и имала намерения да отиде да припечелва при нея. В махалата, където момичетата живеят, се разпространява и друга версия, свързана с любовни терзания, които обаче лелята на тийнейджърката отрича. Родителите на шестокласничката Северина били извикани веднага след инцидента в ІV РПУ, където било отведено момичето.

Източник: в. "Позвънете новини"


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Нападения над хора и други животни: Тормоз и страх заради глутниц...
Какво ще бъде времето във Варна днес
БСП - Обединена левица регистрира листата си за вота във Варна
Варна отпразнува тържествено 116-та годишнина от обявяването на Н...
Йордан Цонев повежда листата на "ДПС-Ново начало" във Варна
Ядосани туристи пред "Аладжа манастир" заради "вход свободен"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).