Мъж блудства във Варна с 11-годишно момченце, страдащо от дислексия

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
15:13 / 15.11.2012
841
Варненската районна прокуратура е образувала досъдебно производство срещу криминално проявения А. Г. А. - на 42 г., от Глоджево, за извършено от него блудство с малолетно дете. В късния следобед на 13-ти ноември, когато 11-годишно момче от Варна се е прибирало към дома си, движейки се по бул. "Съборни", мъжът спрял и заговорил детето.

На място той е осъществил блудствени действия спрямо него, изразяващи се в целувки, прегръдки, опипване на интимни места, включително и на половите му органи. Тъй като момченцето, което страдало от дислексия, закъсняло, майка му се притеснила и му се обадила. От проведения разговор разбрала причината за закъснението му. Веднага били сезирани органите на полицията и в резултат на издирване А. Г. А. бил задържан, предаде Дарик.

В хода на разследването до момента са проведени разпити на свидетели, назначени са комплексни съдебно-психиатрични експертизи на извършителя и на пострадалото дете, както и съдебно-медицинска експертиза. Мъжът е осъждан 2 пъти, втория път за физически тормоз над собственото си дете.

А. Г. А. е задържан за срок до 72 часа с оглед на искане за вземане на мярка за неотклонение "задържане под стража". Очаква се искането да бъде изготвено до края на работния ден.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...
Деца в нужда: Варненци организират акция за събиране на учебни по...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).