Мъж изкара яда си на машина в автомивка във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:57
272
31-годишен мъж призна в съдебна зала вината си по повдигнатото спрямо него обвинение в противозаконно повреждане на чужда вещ – машина за жетони, монтирана в автомивка на самообслужване във Варна. Деянието е наказуемо по чл. 216, ал. 1 от НК, съобщиха от пресслужбата на Районния съд в морския град.

Престъплението е извършено вечерта на 17 декември миналата година. Подсъдимият, ядосан от неуспешния си опит за закупи жетони от машината, ударил с юмрук дисплея, при което екрана се разхерметизирал. Впоследствие с крак нанесъл втори удар по банкнотоприемника и монетника, които се счупили и машината станала временно неизползваема. Размерът на щетата за автомивката възлиза на обща стойност около 2000 лева.

Причинените от деянието имуществени вреди към момента са възстановени. По силата на одобрено в съдебна зала споразумение, на 31-годишния подсъдим бе наложено наказание от 3 месеца лишаване от свобода, изпълнението на което се отлага с изпитателен срок от 3 години. Подсъдимият приема да заплати сторените по делото разноски в полза на държавата. Съдебният акт е окончателен.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).