Мъж нападна жена, сви телефона й, но си изпати

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
22:23 / 26.09.2024
269
Районният съд във Варна наложи наказание на 49-годишен, извършил грабеж на мобилен телефон. По силата на постигнато между страните и одобрено от магидтратите споразумение, мъжът призна вината си в извършеното посегателство срещу собствеността.

Деянието е осъществено на 13-ти юли тази година във Варна. Тогава подсъдимият отнел айфон със сим-карта и силиконов гръб от владението на жена, с намерение противозаконно да го присвои, като за това употребил сила. Отнетата при грабежа чужда вещ е оценена на стойност около 700 лева.

49-годишният мъж е неосъждан. Причинените от деянието имуществени вреди са възстановени. Съдът наложи на подсъдимия наказание от1 година и 6 месеца лишаване от свобода, чието изтърпяване се отлага с изпитателен срок от три години. Подсъдимият приема да заплати сторените по делото разноски за над 650 лева. Съдебният акт е окончателен.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Осъдиха пенсионер във Варна умъртвил малки котенца
Елитът по кану каяк идва във Варна
ВСУ "Черноризец Храбър" открива академичната година на 30 септемв...
Вижте какви решения взе местния парламент във Варна
Златна награда получи лекарски екип от УМБАЛ "Св. Марина" – Варна...
Българин, разследван във Франция, застана пред съда във Варна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).