Мъж падна от 5 метра височина в изкоп на варненското летище

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
10:10 / 21.05.2013
1089
Мъж е паднал от 5 метра височина вчера на варненското летище. От пресслужбата на Летище Варна коментираха единствено, че вчера е нямало инцидент с техен служител.

Пострадалият е на 60-години, името му е Осман Ремзиев и е работил за някоя от фирмите, които строят новия терминал, научи ДНЕС+ от спешните медици. Мъжът е паднал в строителен изкоп. Бил е затрупан от пръст. Сигналът до Бърза помощ е подаден в 16:45 часа. Междувременно колегите му го изровили. Медиците установили, че е контактен, но е със "синдром на притискане" заради тежестта на стоварилата се върху него пръст. Пострадалият е в шокова зала в спешното на болница "Св. Анна".

От летището "докладвали" единствено, че няма инцидент нито с техен служител, нито на техен обект. Заради това Областната инспекция по труда иска бързо да установи какво точно е станало, с кого, къде, на чий обект, кой е работодател на 60-годишния мъж и въобще всичко необходимо за изясняване на случая.


Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Варна:
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).