Мъж се напи с антифриз, бере душа в Токсикологията

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:12 / 04.05.2010
639
54-годишен мъж е в критично състояние, след като се напил с антифриз. „За втори път правим диализа за бъбречно очистване, но състоянието му е много тежко, има опасност за живота му", каза началникът на Клиниката по токсикология във Военноморска болница във Варна доц. д-р Снежа Златева. Най-вероятно мъжът по погрешка е попаднал на охладителна течност за автомобили, тъй като обичал да попийва. Веществото е силно отровно, а лекарите продължават да се борят за живота на 54-годишния варненец.

Със съмнения за алкохолна интоксикация в петък в Токсикологията постъпил и 34-годишен варненец, също любител на чашката. Той се препънал по стълби и ударил главата си. Изследване със скенер показало, че младият мъж е с хематом в мозъка. Неврохирургът д-р Светослав Калевски е извършил спешната операция. Вчера вече пациентът е бил в съзнание и е разговарял с лекарския екип, допълниха от Военноморска болница.

Източник: в. "Позвънете новини"


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Ето къде във Варна утре няма да има ток
Синоптиците казаха какво ще бъде времето по морето утре
Стартира кръводарителска кампания във Варна
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).