На косъм от верижна катастрофа в центъра на Варна, няма да повярвате каква е причината

Автор: Георги Кирилов
Коментари (0)
12:46 / 16.08.2024
4246
За малко щеше да стане катастрофа. Причината е, че бяха спрели две коли, за да му се любуват, които за малко да бъдат блъснати от други. Това разказа варненец, станал свидетел на любопитната случка. А проблемът е щял да се появи, заради таралеж, който пресичал улица в центъра на града.

Бодливият бозайник бил под кола, паркирана на ул. "Славянска“. Тръгнал да пресича. Младежи в кола спряха да го снимат. За малко в тяхното возило да се забучи друго. То също спря, за да видят хората в него за какво иде реч и също извадиха телефоните си, за да запечатат ежкото. В тях щеше да се забие друга кола. Това обаче не обезпокои таралежа, който подуши за храна и се скри под друг паркиран автомобил, обясни нашия читател.

Според специалисти тези бозайници обитават нормално градски условия. По често се срещат край вилни зони, паркове.

Нощни животни са, така че не е трудно да бъдат видени в тъмните часове на денонощието, още повече че тяхното придвижване е особено шумно, обясняват природолюбители. Те  съветват водачите на коли да бъдат предпазливи, тъй като лесно могат да сгазят пресичащ пътя таралеж.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...
Деца в нужда: Варненци организират акция за събиране на учебни по...
Има ли криза с боклука по Черноморието?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).