Набират нови средства за малката Михаела, чрез благотворителен концерт

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:47 / 18.07.2011
670
Организират концерт за малката Михаела с цел набиране на средства за детето, което от две години успешно се лекува в израелската клиника "Биокорекция". Благодарение на медии и спомоществователи до момента са постигнати значителни резултати, напредъка е видим и скоро детето ще започне да посещава дневният център в училището за деца с нарушено зрение в Аспарухово. Ето и писмото на майката на детето - Дарина:

"С огромни благодарности към всички съпричастни със съдбата на Михаела, отделили от своите средства, време и труд, си позволявам да се обърна отново към Вас. Михаела Петрова на 5 г. от Варна вече близо 2 г.се лекува в клиника"Биокорекция"-Израел. През месец септември 2011г.и предстои пореден пети курс на лечение на стойност 10 000 евро, без включен престой и самолетни билети. Надеждите на семейството за нейното пълно възстановяване, макар и бавно, започва да се превръща в реалност. Затова използваме всяка възможност и форма за набирането на средства, които да върнат здравето и щастието на детето ми. По този повод на 28 юли 2011 г. от 19 часа в НЧ"Отец Паисий" , /бивше "Маяковски" / ще се проведе благотворителен концерт под надслов : "Весели игри за Михаела". В него ще участват Ансамбъл "Гоце Делчев"-Варна, Вокална формация "Одесос", Клуб Мераклийски танци, балет "Мелъди",танцова формация "Варненци" и други познати и обичани варненски таланти. Цената на билета е 5лв. Благодаря предварително на всички, които ще дойдат, за да се насладят на прекрасните изпълнения на малките артисти, като с това подкрепят лечението на Михаела. Поздрави-Дарина Михайлова".

Сметките са дарителски на името на Михаела Петрова

ПроКредит Банк
IBAN: BG49PRCB92301029819412-BGN
BG90PRCB92301429819417-EUR
BIC: PRCBBGSF
Или
"DMS MIHAELA" на номер 17777 за всички абонати.
Цената е 1,20 лв. с ДДС.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).