Началникът на бойния ни флот гостува в Албания

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:20 / 27.09.2024
279
От 2 до 26 септември 2024 г. командирът на Военноморските сили на Република България контраадмирал Кирил Михайлов беше на официално посещение в Република Албания, по покана на своя колега контраадмирал Аднанд Агастра.

В рамките на визитата контраадмирал Михайлов беше запознат с мисията, задачите, състава и проектите за развитие на албанските Военноморски сили, бяха обсъдени и въпроси от взаимен интерес и набелязани насоките за развитие на двустранното ни сътрудничество в областта на отбраната и сигурността.

Командирът на българските Военноморски сили беше приет от заместник-министъра на отбраната на Албания господиин Дориан Тола, с когото коментираха отличните отношения между нашите две страни, тенденциите за развитие на отбранителната индустрия, споделяне на опита в изграждането и поддържането на способности.

Програмата включваше и посещение във Военното училище на Албания, по време на което контраадмирал Михайлов се срещна с началника му бригаден генерал Бардил Нурединай, съобщиха от ВМС.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Кметът на Варна Благомир Коцев се похвали
Осъдиха жена, държала цигари без бандерол за хиляди левове
Дигитализират измененията на подробни устройствени планове във Ва...
Внимание! Варненци са предупредели за 1 октомври
Високо отличие за екип на Медицинския университет във Варна
Морско училище открива новата учебна година на 30 септември


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).