Над 1000 души са плували с делфините от Делфинариума през 2013 г.

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:38 / 09.01.2014
761
Над 1000 души са плували с делфините от варненския делфинариум през 2013 година. Атракцията стана популярна през последната година, като предизвика огромен интерес, както сред варненци, така и сред гости на града. Според хората 30 минутното плуване в компанията на делфините е невероятно преживяване. Освен това от атракциона предлагат на хората записали се да плуват с морските бозайници, да си направят и снимки за спомен с тях. Делфините пък изпълняват и част от номерата, които са включени в шоупрограмата им, като всичко се следи от треньор.

Оказва се, че най-вече жени и момичета са тези, които се записват да плуват с делфините във Варна. Желаещите са от всички възрасти, но в басейна се допускат деца, навършили 12 години. Честа е практиката хората да правят изненада на своите половинки, като им закупуват ваучери срещу цена от 100 лева. От Делфинариума коментираха, че е необходимо желаещите предварително да направят своята заявка, тъй като често датите са заети напред във времето. Мероприятието е индивидуално. Всеки желаещ плува сам в басейна с Кимбо, а на ден в басейна се допускат максимум до шестима души.

Източник: Радио "Фокус"


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Синоптиците казаха какво ще бъде времето по морето утре
Стартира кръводарителска кампания във Варна
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).