Над 2 часа програма представят утре ФСБ пред варненската публика

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:07 / 10.09.2013
663
Носителите на единствената за българската музика престижна музикална награда "Грами" ФСБ представят във Варна рок спектакъла "Вълче време". Тотален ентусиазъм, 30 тона програмирано осветление и звук, 50 киловата озвучаване и над два часа програма представят утре пред варненска публика ФСБ, уточниха Румен Бояджиев и Константин Цеков.

Уникалното шоу е част от тазгодишното турне на ФСБ, в което Варна е трета и последна дестинация. Легендарната група ФСБ вече представи рок спектакъла "Вълче време" в София и Пловдив с нови аранжименти на любими хитове, неизпълнявани на концерт парчета от 35-годишната им дискография, твърд звук и много светлина. В Летния театър във Варна музикантите ще представят различна музикална програма от тази в София. Песните, които ще бъдат изпълнени са с напълно нови аранжименти, които са подготвени специално за това турне. "Вълче време" отразява неспокойния дух в тези вълчи времена.

Спектакълът няма да бъде записван и може да бъде видян и чут само на живо, за да може да се изживее от хората, които са дошли като нещо уникално. Музикантите обмислят и концерт със симфоничен оркестър във Варна, но уточниха, че освен ентусиазъм и професионализъм се нуждаят от силната подкрепа на локално ниво.

Източник: Радио "Фокус"


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).