Над 25 български автори представят творби в "Галерията на Ева"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:33 / 12.12.2011
706
По случай Коледните празници и първия си рожден ден "Галерията на Ева" ви предоставя възможност да се насладите и потопите в подбраните за Вас творби на над 25 български автора. "Сън в Коледната нощ" е основната нишка, която обединява творбите им.

Представени са автори от цялата страна: от София - Ангел Герджиков, Димитър Войнов-Син, Цветан Лазаров, Силвия Басева, Андрей Янев, Дарина Янева, Петър Савов, Кунка Димитрова; от Пловдив - Атанас Хранов, Валери Ценов, Нели Ценова; от Плевен - Петър Мичев - Педро; от Варна - Георги Лечев, Димитър Борисов, Иван Обретенов, Милен Маринов, Валентина Чернева, Цанко Цанков, Мирослав Йотов, Светла Косева, Диян Димитров, Стойчо Никифоров, Иван Станев и др. Всеки от тях впечатлява с фин рисунък, характерна приглушена гама, разпознаваеми елементи и мотиви, нежно и невинно излъчване - въвличат ни в един приказен дълбок свят и потъваме в безвремие...

С тази изложба "Галерията на Ева" се надява да зареди варненци с много позитивно настроение, и им пожелават весели празници и много усмивки.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).