Наградиха диригента на Детски хор "Добри Христов"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:42 / 21.05.2013
766
Вчера, в Министерството на културата, министър Владимир Пенев връчи традиционните годишни награди на изявени творци и дейци на културата по случай 24 май - Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост. Официалната церемония по награждаването се проведе на "Сцена 17" в Министерството на културата, като с отличия, плакети и грамоти бяха отличени близо 50 артисти от различни изкуства и дейци на културата.

"Поздравявам всички наградени, надявам се тези отличия наистина да ги приемете като израз на уважение от страна на Министерство на културата към труда, който сте положили!", отбеляза в приветствието си министър Владимир Пенев.

Голяма гордост и радост за Общински детски комплекс - Варна е наградата на Министерството на културата, връчена на Ирена Коларова - Таушанова, която вече 19 години е диригент на Детски хор "Добри Христов". Тази година хорът навършва 60 годишен юбилей, който ще бъде отбелязан с тържествен концерт на 29 май от 18:30 часа в Градска художествена галерия - Варна.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).