Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Наградиха заслужили варненци
Автор: Екип Varna24.bg 18:05 / 30.09.2024Коментари (0)600
©
На празничното събитие в концерт-спектакъл "Парад на успеха“ и тази година бяха наградени най-изявените от номинираните в 17-ото издание на конкурс "Жена предприемач и мениджър на годината“, в 7-ото издание на конкурс "Млад предприемач и мениджър на годината“ и 8-омо издание на  Обществен форум "Достойна Варненка“.

Организатори на концерт-спектакъла "Парад на успеха“ бяха Община Варна, Асоциация "Образование, иновации и развитие“, Асоциация "Да съхраним жената" и "Интершоу“ с мениджър Иван Иванов - Дядо. Събитието се проведе с финансовата подкрепа на Дирекция "Образование и младежки дейности“, в Зала Пленарна на Община Варна.

Общественият форум популяризира примера на изявени предприемачи и мениджъри от всички браншове на икономиката, науката, образованието, културата и социалната сфера през 21 век.

Официални гости на събитието бяха заместник-кмета на Община Варна Снежана Апостолова, Зорница Василева – председател на Постоянната комисия по "Социални дейности и жилищна политика“, представител на на Варненската и Великопреславска Св. митрополия,  Ирена Радева – началник на РУО – Варна, Павлин Косев – председател на Варненската асоциация на ресторантьорите и хотелиерите, Любомир Спасов – директор на Общинска банка, Ивайло Маринов – кмет на район "Аспарухово“ и др.

С вълнуващо приветствие, Председателят на Асоциация "Да съхраним жената" Д-р Йорданка Ненчева откри форума. "Този празник го нарекохме "Парад на успеха“, за да Ви заинтригуваме, за да се заявим пред Обществото, чийто представители сме, че ние толерираме успеха и хората, които го постигат! Успехът и резултатите, са моторът на развитието, на просперитета на човешката цивилизация! – сподели тя.

Наградени бяха достойни хора от бизнес средите, с ярък принос за развитието и съхранение на културно-историческото наследство на Варна и варненци.

Шестима млади предприемачи получиха награди за високи професионални резултати в Конкурс “Млад предприемач и мениджър" 2024 г:

Йонка Иванова - Създател и ръководител на "Балетна школа За принцеси", спечели наградата МЛАД ПРЕДПРИЕМАЧ НА ГОДИНАТА, КАТЕГОРИЯ ДЕТСКО ТАНЦОВО ИЗКУСТВО;

Веселин Долмов – Арсен - магьосник с 18 години опит на световната сцена, спечели наградата МЛАД ПРЕДПРИЕМАЧ НА ГОДИНАТА, КАТЕГОРИЯ МЕЖДУНАРОДНА АРТИСТИЧНА ДЕЙНОСТ И СОЦИАЛНА КУЛТУРА;

Сиана Чапразова - Хореограф и ръководител на балет "Арна", получи награда МЛАД МЕНИДЖЪР НА ГОДИНАТА, КАТЕГОРИЯ СЦЕНИЧНИ ИЗКУСТВА;

Калоян Василев - музикален ръководител на Гайдарски оркестър "Диньо Маринов", беше награден като МЛАД мениджър на годината КАТЕГОРИЯ МУЗИКАЛНО ФОЛКЛОРНО ИЗКУСТВО.

Йоана Иванова - създател и ръководител на Jolly's Class, полчи наградата МЛАД ПРЕДПРИЕМАЧ НА ГОДИНАТА, КАТЕГОРИЯ ИНОВАЦИИ В ОБРАЗОВАНИЕТО,

Димитър Димитров – създател на първата ферма за трюфели в България, популяризираща българския трюфел по света, спечели награда МЛАД ПРЕДПРИЕМАЧ  И ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ГОДИНАТА, КАТЕГОРИЯ ИНОВАЦИИ В МЕЖДУНАРОДНИЯ БИЗНЕС.

Отличените дами в конкурса "Жена предприемач и мениджър на годината“ 2024г бяха:

Анна Маринова - Директор на верига хотели "Берлин“, спечели първа награда «ЖЕНА ПРЕДПРИЕМАЧ НА ГОДИНАТА » КАТЕГОРИЯ «ИНОВАЦИИ В ТУРИЗМА». Наградата на Кмета на Община Варна връчи Снежана Апостолова – заместник-кмет;

Ивиана Рачева- Хореограф и преподавател в балет "Step One “ при НЧ "Христо Ботев 1928г" Варна., спечели награда «ЖЕНА МЕНИДЖЪР НА ГОДИНАТА» КАТЕГОРИЯ «ИКОНОМИКА, БИЗНЕС, КУЛТУРА»;

Кристиана Атанасова-Георгиева - Създател и управляващ съдружник на професионален домоуправител »Смайли Хоум», спечели  награда «ЖЕНА МЕНИДЖЪР НА ГОДИНАТА» КАТЕГОРИЯ «ИНОВАЦИИ В СОЦИАЛНАТА СФЕРА»;

Жасмина Янкова- Създател и собственик на Пекарна за кафе Жасмин / Jasmin Coffee Roastery, спечели наградата «ЖЕНА ПРЕДПРИЕМАЧ НА ГОДИНАТА» КАТЕГОРИЯ «ИНОВАЦИИ В СЕМЕЙНИЯ БИЗНЕС»;

Ралица Петрова мениджър бизнес развитие на международни     туристически потоци в Исторически парк АД, спечели награда «ЖЕНА МЕНИДЖЪР НА ГОДИНАТА» КАТЕГОРИЯ «КУЛТУРНО-ИСТОРИЧЕСКО НАСЛЕДСТВО»

Даниела Колева - Хореограф, художествен ръководител на Фолклорен танцов театър РОДИНА и Детски танцов ансамбъл ЗОРНИЦА при Народно читалище "Отец Паисий" – Варна, спечели награда «ЖЕНА ПРЕДПРИЕМАЧ НА ГОДИНАТА» КАТЕГОРИЯ «БЪЛГАРСКИ ТРАДИЦИИ И ФОЛКЛОР»

Приз за значим личен и обществен принос "Достойна Варненка“ бе връчен на:

Проф. д-р инж. Розалина Димова – Технически Университет Варна;

Милена Петрова - Развива свой моден бранд "Wolf Walley“ за популяризиране на най-старото злато в света,

Лиляна Лазарова-Янева – Директор на Логопедичен Център – Варна,

Анелия Минчева - един от съоснователите на Сдружението "Сподели и Вдъхнови",

Д-р Марианна Александрова - Преподавател е в Колеж по туризъм – Варна и Икономически университет- Варна, победител в сезон 8 на "Masterchef“- България,

Албена Михова – българска актриса в Държавния Сатиричен театър - София.

Сертифицирани бяха и млади обучени в програми по проект към Дирекция "Образование и младежки дейности“. Те през цялото лято се обучаваха по гражданско образование и позиция, социална корпоративна отговорност и PR, комуникации и репрезентативни системи, пазарно ориентирана репрезентативност, предприемачество и лидерство.

Проект "РАЗВИВАНЕ НА РЕПРЕЗЕНТАТИВНИТЕ УМЕНИЯ В ЕРАТА НА ИЗКУСТВЕНИЯ ИНТЕЛЕКТ, В ПОКОЛЕНИЕТО Z" се реализира с експертния екип на Асоциация "Образование, иновации и развитие“.

С изпълнените проектни дейности се постига устойчивост в обучението на младите хора по репрезентативни умения, успешна бизнес комуникация и социална активност.

Всички гости се насладиха на прекрасните изпълнения в компанията на  "Балетна школа За принцеси“, балет "Арна", илюзиониста Веселин Долмов-Арсен, балет "Step One“,  гайдарски състав "Диню Маринов“ и хореография на фолклорен танцов театър "РОДИНА“.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Земетресения в България
Стреляха по Доналд Тръмп на митинг!
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Подхвърлиха бебе пред къща в Айтос
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (459) 14%
Добре, но можеше и по-добре (443) 14%
Не се справи (623) 19%
Пълна трагедия (1728) 53%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: