Нагъл таксиджия блъсна кола и избяга

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
11:31 / 16.03.2010
1787
Нагъл „бакшиш" блъсна лек автомобил „Опел", след което избяга от местопроизшествието. Автородеото се разиграло на светофара на бул. „Христо Смирненски" с ул. „Гео Милев". 31-годишният шофьор на опела се движел по булеварда към улицата. След като светофарът светнал червено, той спрял на стоп-линията.

Секунди след това таксиметров автомобил се врязал в задницата на колата му. Двамата водачи излезли от автомобилите си, като този на опела пожелал да изчакат КАТ. „Бакшишът" му заявил, че няма намерение да чака, защото нямало щети. Преди опонентът му да успее да му възрази, той се качил в таксито и отпрашил.

Ощетеният шофьор записал номера на колата с пловдивска регистрация, която била от „ОК такси". „Имах намерение да изчакаме катаджиите, за да подпишем протокол за взаимно съгласие проблемът да се реши между нас и да се избегнат проблемите за виновника. След като нещата се получиха по този начин, обаче ще подам жалба в КАТ", обясни пред „Позвънете" шофьорът на опела.

Източник: в. "Позвънете новини"

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Варна:
Ето къде във Варна няма да има ток днес
Ето къде във Варна утре няма да има ток
Синоптиците казаха какво ще бъде времето по морето утре
Стартира кръводарителска кампания във Варна
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).