Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Най-добрите шеф-инструктори споделят тайни от кухнята с варненци
Автор: Пламена Николова 17:18 / 26.05.2022Коментари (0)1865
©
Най-добрите шеф-инструктори, подготвящи младите надежди за световната кулинарна сцена, ще споделят тайни от кухнята с професионалисти и любители. Шеф-готвачите Хю Бутен, Станислав Кубарев и Калоян Колев започват да разкриват кулинарни тънкости и модерни техники от цял свят в поредица от мастър класове, които ще се проведат в професионалната кухня на  Институт по кулинарни изкуства (CAI) към Висше училище по мениджмънт – Варна. Това съобщиха от пресслужбата на учебното заведение. 

Изкуството на суши шедьоврите, тънкостите на ефирните модерни и "а ла карт" десерти, традициите в италианската кухня,  разнообразието на гурме уличната храна са само част от курсовете, които са подготвили преподавателите в CAI. А всички участници ще се обогатят с нови знания, умения, емоции и ще получат сертификати за завършен майсторски клас. Повече информация за предстоящите събития можете да намерите на фейсбук страницата Culinary Arts Institute | Facebook

Шефовете Хю Бутен (Канада), Станислав Кубарев (Русия) и Калоян Колев (България)  от години подготвят най-добрите млади готвачи в кулинарните специалности на ВУМ. Сред възпитаниците им са представители на близо 50 държави от цял свят. Традиционно студенти на ВУМ обират наградите в национални и международни състезания за кулинария, сред които и най-престижното родно състезание - Националната кулинарна купа на България. А в майсторските и
©
м класове всяка година се включват стотици професионалисти и любители на кулинарното изкуство.

За да придобие нови знания и умения в първия от поредицата курсове на CAI ще се включи и варненката Мариела Чобанова, която бе част от участниците в тазгодишното издание на кулинарното риалити Hell’s Kitchen. “Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му и още по-голям от това, ако е достатъчно амбициозен и целеустремен, за да ги постигне сам! Съвършенството и качеството са изключително важни за мен и са крачка към истинския успех. Затова избрах да продължа да надграждам себе си и с нетърпение очаквам да се включа в майсторския клас за суши на Culinary Arts Institute", споделя Мариела.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Зима 2024/2025 г.
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
51-ото Народно събрание
Риск от чума по дребните преживни животни
Отношенията София-Скопие
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: