Наказаха пиян шофьор във Варна с пробация

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:17 / 08.05.2013
547
В бързо производство, Районен съд - Варна одобри споразумение, с което наложи наказание "пробация" на водач, шофирал след употреба на алкохол.

35-годишният В. Йорданов бе наказан със съвкупност от пробационни мерки, затова че на 17 април тази година във Варна управлявал лек автомобил с концентрация на алкохол в кръвта 2,36 промила. В продължение на 2 години и 6 месеца той ще трябва да се регистрира по настоящ адрес при периодичност 2 пъти седмично и да провежда срещи с пробационен служител. Освен това на 35-год. мъж за срок от 6 месеца бе определена мярка "ограничение в свободното придвижване", изразяваща се в забрана да напуска населеното място за повече от 24 часа без разрешение от пробационен служител или прокурор. Също в продължение на 6 месеца, съдът наложи на подсъдимия "поправителен труд", включващ удръжки в полза на държавата върху получаваното от него трудово възнаграждение в размер на 10%.

35-годишният мъж е неправоспособен водач (не притежава шофьорска книжка) и има предходна съдимост. Споразумението влиза в сила веднага.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).