Намалят с 5% цената на топлата вода

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:04 / 15.05.2010
13104
В Деня на отворените врати Далкия Варна прие граждани да разгледат инсталациите за производство. Официално бяха обявение летните промоционални кампании за топла вада и техническите проверки по вътрешните инсталации в имотите на абонатите.

В рамките на ангажиментите си в Хартата на клиента Далкия Варна постави началото и организира „Дни на отворените врати". Това даде възможност за клиентите на компанията да разгледат инсталациите за производство, производствената централа (когенератори, командна зала, котли и др.) и да се запознаят с „Пътя на енергията" до техните домове.

За клиентите бе подготвена програма с различни игри, томболи и награди. Децата от детска градина «Златно зрънце», която е сред новите клиенти на Далкия Варна, показаха своите рисунки на тема «Моето топло семейство». Жури избра най-добрите от тях и малките художници получиха награди. Събитието ще се превърне в традиция и всяка година Далкия Варна ще отваря вратите си за жителите на града.

От 1 май до 31 октомври 2010 компанията предлага на клиентите си 2 нови мерки:

• Ежедневни технически проверки на вътрешните инсталации по имоти в сгради, които са включени към топлопреносната мрежа. По-конкретно -проверка на състоянието на водомерите за топла вода, крановете и възвратните клапани. При нужда от смяна на водомери, кранове или клапани, това може да стане незабавно при много добри условия в цените. Огледите в една сграда ще бъдат извършвани наведнъж, с цел проверка качеството на доставката на БГВ към абонатите, намаляване на проблемите с недостатъчната температура или налягане на водата и осигуряване на качествена услуга в сградата. Това предложение касае също и изолирането на линиите за БГВ в имотите.

• Цената на топлата вода от 01/05/10 ще бъде 6.65 лв с ДДС , т.е. с 5% по- ниска от цената на загряване с електричски бойлер на нощна тарифа. Възможни са промени на цената на 1 м3 топла вода спрямо цената на електрическата енергия от 01/07/2010. Както и в предишните години, клиентите ще се възползват от по-изгодна цена на топлата вода.

Тази мярка предлага сигурна икономия за абонатите и им позволява да ползват топла вода през целия ден на цена без конкуренция.

Тези две допълнителни мерки имат за цел връщане на клиенти към услугата и доказват, че централизираното топлоснабдяване е практично, удобно, а на ниво цена - без конкуренция.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Ето къде във Варна утре няма да има ток
Синоптиците казаха какво ще бъде времето по морето утре
Стартира кръводарителска кампания във Варна
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).