Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Намалят с 5% цената на топлата вода
Автор: Екип Varna24.bg 16:04 / 15.05.2010Коментари (0)13104
©
В Деня на отворените врати Далкия Варна прие граждани да разгледат инсталациите за производство. Официално бяха обявение летните промоционални кампании за топла вада и техническите проверки по вътрешните инсталации в имотите на абонатите.

В рамките на ангажиментите си в Хартата на клиента Далкия Варна постави началото и организира „Дни на отворените врати". Това даде възможност за клиентите на компанията да разгледат инсталациите за производство, производствената централа (когенератори, командна зала, котли и др.) и да се запознаят с „Пътя на енергията" до техните домове.

За клиентите бе подготвена програма с различни игри, томболи и награди. Децата от детска градина «Златно зрънце», която е сред новите клиенти на Далкия Варна, показаха своите рисунки на тема «Моето топло семейство». Жури избра най-добрите от тях и малките художници получиха награди. Събитието ще се превърне в традиция и всяка година Далкия Варна ще отваря вратите си за жителите на града.

От 1 май до 31 октомври 2010 компанията предлага на клиентите си 2 нови мерки:

• Ежедневни технически проверки на вътрешните инсталации по имоти в сгради, които са включени към топлопреносната мрежа. По-конкретно -проверка на състоянието на водомерите за топла вода, крановете и възвратните клапани. При нужда от смяна на водомери, кранове или клапани, това може да стане незабавно при много добри условия в цените. Огледите в една сграда ще бъдат извършвани наведнъж, с цел проверка качеството на доставката на БГВ към абонатите, намаляване на проблемите с недостатъчната температура или налягане на водата и осигуряване на качествена услуга в сградата. Това предложение касае също и изолирането на линиите за БГВ в имотите.

• Цената на топлата вода от 01/05/10 ще бъде 6.65 лв с ДДС , т.е. с 5% по- ниска от цената на загряване с електричски бойлер на нощна тарифа. Възможни са промени на цената на 1 м3 топла вода спрямо цената на електрическата енергия от 01/07/2010. Както и в предишните години, клиентите ще се възползват от по-изгодна цена на топлата вода.

Тази мярка предлага сигурна икономия за абонатите и им позволява да ползват топла вода през целия ден на цена без конкуренция.

Тези две допълнителни мерки имат за цел връщане на клиенти към услугата и доказват, че централизираното топлоснабдяване е практично, удобно, а на ниво цена - без конкуренция.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Световна черна хроника
Отбелязване на Деня на Независимостта
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Природни стихии
Борба за влияние в Близкия Изток
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: