Намериха изчезнал младеж обесен в дере край спирка "Геолог"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:14 / 25.03.2013
1130
29-годишният Калоян Добромиров Петров, който изчезна от дома си миналата събота, е бил намерен вчера обесен в дере в района на спирка "Геолог".

"Потресена съм. За мен вече няма живот", каза ужасената майка Пенка Георгиева. Жената разкри част от тайната за трагедията. Младият мъж от известно време бил безработен, не е имал и приятелка. Най-вероятно не е издържал на комбинацията от безпаричие и самота.

29-годишният Калоян изчезнал от дома си във "Виница" в събота. Почернената майка коментира, че последните седмици не е забелязала видима промяна в поведението на сина си, освен че бил потиснат. Тъмните мисли, че с детето й може да се е случило нещо лошо, се загнездили в главата на жената, след като открила, че от къщата липсват три оплетени въжета.

"Детски въженца, за скачане. Само дръжките им намерихме, въженцата ги няма", каза Пенка. Именно на тях Калоян е бил намерен обесен в дерето под "Геолог".

Преди дни познати на Калоян алармираха, че той е изчезнал.

Източник: в. Народно дело


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...
Деца в нужда: Варненци организират акция за събиране на учебни по...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).