Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Невъобразима мъка в семейството на Женя след нейната смърт
Автор: Екип Varna24.bg 11:19 / 02.10.2012Коментари (1)2100
© Impact Press Group
Неописуема е болката на майка и баща, загубили дете. Невъобразим е ужасът, когато детето ти е убито по начин, който не е квалифициран дори в Наказателния кодекс. По начин, който нито съдебните медици, нито прокурори, съдии и разследващи могат да определят. Просто защото никога не са виждали подобно зверство. Неописуем е плачът на Ренета Тодорова, когато само няколко минути след 14 ч. вчера следобед видя белия ковчег, в който е затворено единственото й дете. Родителите сами поканиха журналистите, за да стане съпричастна цяла България в последния път на Женя. Затворен е ковчегът, защото детето им е обезобразено. "Защо? Защо? Как бе, дете, толкова много ли те мразят?", плачеше почернената майка пред ковчега на детето си.

"Искам доживотна присъда без право на обжалване и без амнистия. Ако я пуснат, обещавам, че със собствените си зъби ще я дера. Канибал ще стана и ще я изгриза цялата. Ако я видя, кожа по кожа ще я дера. Нищо вече не ми трябва...", нареждаше жената в мъката си. "Защо бе, дете, обличаш любимата си рокля за втори път сега, в ковчег? Никой не знае какво е преживяло това дете - не ангел, а мъченица е заради мъките, които е преживяла", плачеше Ренета.

"Ако сестра ми я пуснат някога, дори и да съм на 70 г., с последни сили ще я запаля жива и ще я изгоря. Ако ми дадат възможност, ще й точа кръвта и ще й преливам кръв, в мъки да умре както моята дъщеря. Аз нямам сестра. Нека цяла България го разбере", обърна се към присъстващите почерненият татко на Женя - Венцислав Тодоров.

Преди да изпратят момиченцето си до последния му дом, двамата родители въпреки неописуемата си мъка разкриха още един потресаващ факт около убийството на Женя, който накара всички присъстващи на опелото да настръхнат.

"В момента Светла живее в 80 квадрата, а ние в 30. И уби дъщеря ми за 30 квадрата. Заради стаята на Женя, за която детето мечтаеше 20 години. Цял живот спяхме с нея в една стая и едва четири месеца момичето ми разбра какво е да си има свое място. Заради това я убиха. За да може Светла да си направи механа в нейната стая", коментира Ренета през сълзи.

"На никого не пожелавам такава леля - бял ден да не види! Женя се грижеше за децата й, Даниела като се роди, тя беше на шест годинки и не се отделяше от кошчето й да я люлее и да й пее. С малката Станимира (5-годишната дъщеря на Светла) като сестрички бяха", каза почернената Ренета.

Тя разказа, че днес е можела да бъде майка на три деца. Първото й дете обаче умира само няколко дни след като се ражда от сърдечен порок. Второто е Женя, а с третото е била бременна преди 15 г. "Светла с бутилка от уиски ми счупи носа и ме ритна в корема. Направих спонтанен аборт. Лекарите ми пожелаха да ми е жива и здрава Женя, защото други деца няма да имам. А сега и нея ми взеха. Заради "големия имот", разказа Ренета.

Оттук нататък Ренета и Венцислав имат една-едничка цел - справедлива присъда за убийците на Женя. Единствената такава е доживотен затвор без право на замяна. А дотогава вероятно ще продадат двете стаи, в които живеят и които станаха причина единствената им дъщеря да си отиде в адски мъки, породени от нечовешка алчност и злоба.

Каква бе Женя

"Женя беше дете, което внимателно подбира приятелите си.
Женя беше дете, което напоследък дори не излизаше, защото баща й от три месеца е без работа и живеехме само от моята заплата. Женя беше дете, което живее с пет лева на седмица напоследък. Какво да си купи, как да излезе!? Беше й страшно неудобно да ми иска повече пари, когато приятелките й я канеха да излязат. Тя не искаше да ме товари с допълнителни разходи и затова отклоняваше поканите.

Женя беше дете, което обожаваше децата. Което се грижеше за своите по-малки братовчеди.
Женя беше дете, което едва от четири месеца получи мечтаната отделна стаичка.
Женя беше дете, което се притеснява от кръв и тича при мен за лепенка всеки път, щом се пореже.
Ето такова дете беше Женя", коментира през горчивите си сълзи майка й Ренета.

Източник: в. Народно дело




Още по темата: общо новини по темата: 35
27.03.2014 »
04.10.2013 »
10.05.2013 »
19.04.2013 »
19.04.2013 »
02.02.2013 »
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ТО КАКВО ИМА ДА СЕ КОМЕНТИРА.ТОВА НЕ Е МЪКА,ТОВА Е УЖАС.НЯМА ФИЗИЧЕСКО НАКАЗАНИЕ НА ТОЗИ СВЯТ,КОЕТО ДА ИЗКУПИ ГРЕХОВЕТЕ ИМ.ЖАЛКО,ЧЕ НЯМА СМЪРТНА ПРИСЪДА.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Проблеми с боклука във Варна
България се отказва от дерогацията за внос на руски петрол
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Избор на български еврокомисар
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: