Незряща певица от Варна се нуждае от помощ

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
08:24 / 23.12.2019
2283
Незряща певица от Варна отправи чрез Varna24.bg своята трогателна молба за помощ към хора с добри сърца. Ето от какво има нужда младата жена:

"Здравейте, обръщам се към всички, които имат възможност и желание да съдействат. Казвам се Мария Стефанова и живея във град Варна. Напълно сляпа съм, но слепотата, не ми пречи да водя пълноценен начин на живот.

Завършила съм музикална педагогика, ходя сама навсякъде на познати и непознати места. Има едно устройство, което искам да си купя, създали са го евреите, устройството се казва оркам. Стойността му е около 10 000 лв., но това са средства непосилни за мен.

Молбата ми е към всички, които биха могли да съдействат и да отделят от залъка си, за да мога да си доставя това устройство. То, представлява една камерка, която се закача на рамката на всякакви очила, закача се с две магнитчета. Устройството ми казва кой номер е автобусът, казва ми, кога е зелено, за да пресека, освен това, казва цветът на светофара и на всички предмети, казва дали пред мен има препятствие. Ще мога да чета с него от обикновен лист, много е практично, но е скъпо за мен", споделя Мария.

Сметката, на която можете да помогнете е следната:

BG23TTBB 9400 1528 7116 30

TTBBBg22

Мария Стефанова Димитрова.

Телефон за връзка 0896 93 01 91

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Кметът на Варна: Започваме поредица от важни проекти!
Взеха важно решение за Аспарухов мост
Министър Малинов с важна новина от Париж за новите реактори на АЕ...
Тестват системата BG-Alert днес във Варна
Атрактивна изложба стартира във Варна
Полицейска акция на територията на Варна!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).