Нова организация на движението в центъра вече е в сила

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:15 / 21.02.2010
1729
От днес се въвежда нова организация на движение по улиците в централната част на Варна, в участъка между бул. "Цар Освободител", бул. "Осми Приморски полк", бул. "Мария Луиза", ул. "Шипка" и бул. "Княз Борис І". Променят се посоките на движение на досегашните еднопосочни улици "Македония" и "Братя Миладинови". Отваря се за еднопосочно движение ул. "Г.С.Раковски", като подходът й е откъм бул. "Мария Луиза", а посоката на движение - към бул. "Княз Борис І". Ул. "Любен Каравелов" също става еднопосочна от бул. "Сливница" към бул. "Цар Освободител".

Нова организация на движението се въвежда и в пространството между бул. "Сливница" и ул. "Шипка". Променят се посоките на движение по "27 юли", "Иларион Макариополски" и други вътрешни улици. Нововъведенията са съобразени с цялостната промяна на трафика в централната част на Варна. В първите няколко дни, след въвеждането на новата организация, движението ще бъде подпомагано от патрули на Пътна полиция, а на нарушителите няма да се налагат глоби.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Ядосани туристи пред "Аладжа манастир" заради "вход свободен
Кметът на Варна: Предците са ни оставили голям урок - можем да ск...
Ето къде във Варна няма да има ток днес
Ето къде във Варна утре няма да има ток
Синоптиците казаха какво ще бъде времето по морето утре
Стартира кръводарителска кампания във Варна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).